Noticias

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola 2024 arranca amb els concerts de Ralph Moore i Francesca Tandoi
27 junio 2024

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola 2024 arranca amb els concerts de Ralph Moore i Francesca Tandoi

  • El Palau de Congressos de Peníscola és l’escenari principal de la 21a edició del festival, que s’inaugura dijous, 27 de juny
  • S’ha posat a la venda un abonament per a poder disfrutar de tots els concerts d’esta edició

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola, organitzat per la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), comença la seua 21a edició en el Palau de Congressos de Peníscola amb dos concerts internacionals, protagonitzats per la formació del nord-americà Ralph Moore i l’agrupació de la italiana Francesca Tandoi.

En total, el festival oferix enguany una programació composta per nou concerts. Tal com va destacar durant la presentació el director adjunt de Música de l’IVC, Joan Cerveró, el festival ha passat de ser un cicle de diversos caps de setmana a concentrar tota la seua programació en sis dies consecutius, del 27 de juny al 2 de juliol.

El dijous 27 de juny, a les 22:00 hores, la formació de Ralph Moore serà l’encarregada d’inaugurar els sis dies de concerts amb el millor jazz en la localitat de Peníscola. La reconeguda formació nord-americana presenta el seu concert Swinging hard! en format de quartet de jazz, compost pel mateix Ralph Moore i acompanyat per una gran secció rítmica formada per Renato Chicco en el piano, Ignasi González en el baix i Joris Dudli en la bateria.

Per la seua part, la pianista i cantant de jazz italiana Francesca Tandoi, serà la protagonista del segon dels concerts de pagament. Així, el divendres 28 de juny, a les 22:00 hores, el Palau de Congressos de Peníscola rebrà una de les veus i pianistes amb més projecció internacional dins de l’escena jazzística. La cantant arribarà a Peníscola en formació de trio acompanyada per Matthew Nicolaieski, al contrabaix i Sander Smets en la bateria.

Primera Jam Session

Una vegada finalitzat el concert de Francesca Tandoi, el jazz continuarà eixe mateix dia en el Palau de Congressos de Peníscola. A partir de les 23:30, i amb accés lliure, tindrà lloc en la cafeteria del Palau la primera de les Jam Sessions organitzades pel Festival Internacional de Jazz de Peníscola.

L’esdeveniment estarà obert a la participació de músics que vulguen tocar algun estàndard de jazz als quals se’ls facilitarà material com microfonia, etc. La Jam Session estarà liderada per Fernando Marco a la guitarra; Ricardo Belda, piano; Lucho Aguilar, contrabaix; i Pepi Taveira, bateria.

Venda d’abonaments

Les entrades anticipades per als concerts tenen un preu de 18 euros. Si la compra es fa en les dos hores prèvies a l’inici de l’actuació les entrades tenen un preu de 20 euros. Una de les novetats de l’edició d’enguany és la posada a la venda d’abonaments per als sis dies del festival per un preu de 75 euros.

La 21a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola compta amb una web, jazz.ivc.gva.es, amb tota la informació de les actuacions i venda d’entrades. A més, el festival ha posat en marxa el perfil @ivcfestivaljazz en Instagram i Facebook per a seguir de prop totes les novetats de l’edició d’enguany.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola